Wednesday, September 1, 2010

More Hot Shreya







Tags: More Hot Shreya, Shreya clevage shows , Shreya navel shows, Shreya boob shows, Shreya latest photos,Shreya rare photos, Shreya Hottest Gossips, Shreya Latest Hot Photos, Shreya Recent Clevage Hot Photos, Very Hot Wallpapers Of Shreya , hot and spicy Shreya, hot wallpapers Shreya, hot stills Of Shreya, hot gallery Of Shreya, Shreya hot soth Indian Actress.

Shreya Hottest Gossips

t is een heel bekend feit dat Shriya Saran moest met Dhanush pair in Polladhavan "". Door last-minute wijzigingen, kan de actrice niet op te maken voor de geplande data, in weerwil van het ontvangen van een groot bedrag als het voorschot bedrag.

Hoewel de film producenten hadden even gevraagd twee terugverdientijd van de respectieve som, ze nooit hun oproep gehoor twee. Met geen enkele opties in de hand, de producenten benaderd Tamil Film Producers 'Raad twee uitzoeken van de kwestie.

Tegenwoordig 'Lip-Lock' posters zijn geteld als een van de twee beste medium bekendheid een flick. Na films als Sarvam en Kandasamy, nu Vishal met dezelfde lip-lock formule voor de promotie van zijn aankomende film Thoranai.

Hij heeft de screenshots vrijgegeven van vijf beelden van hart-stoppen Liplock foto's tussen hem en prachtige Shriya Charan. De film speelt zich af aan de theaters getroffen door volgende week en wordt geproduceerd door zijn broer Vikram Krishna onder de vlag van GK Film Corporation.

Mani Sharma heeft samengesteld van de melodieuze muziek voor de film, terwijl Prakash Raj. - Sampurn Media

No comments:

Post a Comment